O sajtu


O sajtu kupovinatrgovina.com

kupovinatrgovina.com je veb sajt namenjan besplatnom oglašavanju, odnosno postavljanju besplatnih reklamnih oglasa za prodaju polovnih i novih proizvoda ili pružanje usluga. Sajt je namenjen korisnicima na teritoriji Republike Srbije.

 

Cilj sajta kupovinatrgovina.com je da ponudi idealnu platformu za besplatne oglase u velikom broju kategorija i gradova u Srbiji. Ono što nas izdvaja je izuzetna detaljnost u informacijama koje se prikazuju za svaki pojedinačni oglas. Prilikom postavljanja oglasa, oglašivač je obavezan da unese podatke koji su specifični za taj oglas, a koji su unapred definisani shodno kategoriji oglasa. Oglašivač ne može izbeći unos podataka za koje smatramo da su važni svima onima koji bi bili zainteresovani zadati proizvod ili uslugu. Ulaganjem u preciznost podataka koje vam predstavljamo na sajtu, radili smo na tome da korisnici što lakše dođu do informacija za kojima tragaju. Ovim očekujemo i da ćemo uticati na smanjenje mogućnosti za pojavom lažnih ili delimično tačnih oglasa.

 

Na kupovinatrgovina.com se mogu registrovati i oglašavati fizička i pravna lica. Fizička lica mogu postavljati reklamne oglase za polovne ili nove proizvode i nuditi usluge poput držanja privatnih časova, obuka i slično. Zanatlijama, umetnicima i kreatorima ručnih i originalnih radova i predmeta različitih vrsta nudimo platformu za oglašavanje i mogućnost nalaženja kupaca za svoja dela. Pravna lica mogu usvojim oglasima nuditi novu ili robu na sniženju ili profesionalne usluge. Na primer, preduzeća koja se bave proizvodnjom ili prodajom tekstilne robe u realnom okruženju, mogu na ovom sajtu postavljati oglase za iste te proizvode, pri čemu će ih zainteresovanim korisnicima slati pouzećem na kućnu adresu.

 

Takođe od svih korisnika našeg sajta očekujemo maksimalnu solidarnost, poštovanje Uslova korišćenja i drugih korisnika sajta.

 

Za sva pitanja, pohvale i predloge, slobodni ste da nas kontaktirate.

 

 

Vaš kupovinatrgovina.com